29 ožujka, 2011

Ako si tužan uzdigni glavu...

...jer sve je prolazno, pa tako i tvoja nevolja. Spusti se sa sivog oblaka i raširenih ruku čekaj sreću.


Bohemian Life

Općinjenost cvijećem me potpuno obuzela, valjda je i ova promjena godišnjega doba malo okitila misli šarenom inspiracijom. Kada probaš, ne možeš stati .. u to su se uvjerile mnoge. Hipiji su svi na broju, a trebate li vi koju ružu da se ukrasite:)?


28 ožujka, 2011

27 ožujka, 2011

Mystic Forest


Iako je kiša dovukla tmurne oblake nad našim glavama, ipak ne očajavajte u ovu mirnu nedjelju. Šumski putevi mogu biti itekako zanimljivi i kada nije sunce na obronku. Tajanstvenost grana, koje podsjećaju na prste divovskoga čuvara šumskih puteva, miris mokre zemlje uvlači se u nosnice pun svježine, dok ponegdje možete vidjeti gljivu ili cvijetak kako vjetrom otire kapi kiše sa svojih lišca. Obujte gumene čizme i krenite u malu avanturu.


26 ožujka, 2011

25 ožujka, 2011

Antique Gardening

Foto Via The Antique Gardener Evo još inspiracije za uređenje vrta..sunce mami na izlazak u dvorište i uređivanje kutaka koje smo tijekom zime zapustili. Vintage kod mene uvijek prolazi, miješanje stilova koji su kao izašli iz prošlih stoljeća danas je sinonim za unikatno.23 ožujka, 2011

Different way to plant your veggies

Foto Via JuneauEmpire


Stiže nam lijepo vrijeme, uskoro ćete vi koji imate sreću posjedovati vlastitu vrtnu gredicu početi saditi povrće i voće. Ovo je ideja kako iskorititi prostor ili u nedostatku istog, uz malo kreativnosti, imati kutak za eko uzgoj. Učvrstite žljebove za kišu na zid koji ste namijenili za uzgoj povrća, napunite ih zemljom te zasadite ono povrće koje nema veliko korijenje i ne zahtjeva dubinu. Zelena salata izvrstan je primjer. Probajte, možda vam se ideja svidi, a uz to što je praktična, estetski je vrlo prihvatljiva jer skriva neki ružan zid koji ste možda željeli prekriti penjačicama.

22 ožujka, 2011

Japan in ♥

Spot snimljen tjedan dana prije razornoga potresa i tsunamija. U svoj toj ljepoti noćne šarolikosti, užurbanosti na ulicama, graje i bezbrižnosti..kako slutiti da nešto kreće po zlu. Zašto mi ljudi nemamo u sebi alarm koji nas upozorava na opasnost, pripremajući nas na preživljavanje i borbu. Koliko puta smo samo pomislili da bar možemo predvidjeti neke trenutke..ovo je jedan od tih.

Another Way to Glamour

21 ožujka, 2011

First day of Spring

Želim vam sretnu promjenu novoga godišnjeg doba, jer kao što nam se priroda polagano budi jer ju sunce hrani svojim zrakama, tako vjerujem da ćete i vi imati puno više osmjeha na licu i uspjeha u pohodima koji slijede. Iako je prvi dan proljeća tmuran i kišovit, vjerujem da se i priroda sa sjetom odvaja od sivih oblaka. Zatvorimo vrata i oprostimo se sa zimom na godinu dana..


20 ožujka, 2011


Related Posts with Thumbnails