SASTOJCI:
250 gr kiselog vrhnja
250 gr šlaga
250 gr nekog voća
šećer
PRIPREMA:
Voće pasirati (usitniti), šlag umutiti, pomiješati, dodati vrhnje i šećer. Staviti u zamrzivač. Zbog masnoće u šlagu i kiselom vrhnju sladoled ne kristalizira. Nema jaja i opasnosti od salmonele, nema kuhanja...jednom riječju super!
Možete dodati čak i eurokrem umjesto voća.
05 svibnja, 2010
Otvorena je sezona sladoleda, vjerujem svima omiljenog deserta. Volimo li više na štapiću, kornet ili obiteljske, za promjenu probajte napraviti domaći sladoled od sezonskog voća. Jako zdravo s obzirom da nema nikakvih aditiva i nepotrebnih zaslađivača.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Felicidades por los bonitos trabajos y las buenas ideas !!
OdgovoriIzbrišiGracias por compartirlas
Saludos from Spain
Gracias por venir a mi pecho! Me alegro de que me siento atraído a usted y usted me han contactado. Hola!
OdgovoriIzbrišiBaš sam sad pojela jedan fini sladoled, ali kad vidim ove fotke vičem;joooš!!!
OdgovoriIzbrišiovo sam isprobala i stvarno je odličan! mljac!
OdgovoriIzbrišiMmmmmm, mljac..... svakako ćemo probati (obožavam sladoled .... ali oni kupovni nisu tak dobri, i premalo ih ima u pakiranju za moje potrebe... pa ispadnu preskupi) lp
OdgovoriIzbrišiHaha istina, tek što kreneš jesti već je pojeden:))
OdgovoriIzbriši