SASTOJCI:
250 gr kiselog vrhnja
250 gr šlaga
250 gr nekog voća
šećer
PRIPREMA:
Voće pasirati (usitniti), šlag umutiti, pomiješati, dodati vrhnje i šećer. Staviti u zamrzivač. Zbog masnoće u šlagu i kiselom vrhnju sladoled ne kristalizira. Nema jaja i opasnosti od salmonele, nema kuhanja...jednom riječju super!
Možete dodati čak i eurokrem umjesto voća.
Felicidades por los bonitos trabajos y las buenas ideas !!
OdgovoriIzbrišiGracias por compartirlas
Saludos from Spain
Gracias por venir a mi pecho! Me alegro de que me siento atraído a usted y usted me han contactado. Hola!
OdgovoriIzbrišiBaš sam sad pojela jedan fini sladoled, ali kad vidim ove fotke vičem;joooš!!!
OdgovoriIzbrišiovo sam isprobala i stvarno je odličan! mljac!
OdgovoriIzbrišiMmmmmm, mljac..... svakako ćemo probati (obožavam sladoled .... ali oni kupovni nisu tak dobri, i premalo ih ima u pakiranju za moje potrebe... pa ispadnu preskupi) lp
OdgovoriIzbrišiHaha istina, tek što kreneš jesti već je pojeden:))
OdgovoriIzbriši