Foto via Sunday Suppers
Super zamjena za meso u ove vruće dane. Dali vam je na pamet palo da iskoristite one prekrasne bundevine cvjetove i napravite slastan i neobičan ručak. Uberite ih dok su još poluzatvoreni, dobro ih operite i panirajte u brašno i jaja. Servirajte uz salsu.
21 kolovoza, 2010
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Jesam već čitala o tome, imam ih u vrtu ali mi žao brati ,jer čekamo tikvice kojesvi u kući obožavamo jesti, u svakom slučaju vrijedi probati..pozdrav
OdgovoriIzbrišiO draga LadyA ovo je zaista divna preporuka! Nikada nisam probala ovako nesto ali moram priznati da deluje odlicno ! Hvala na idejici! Veliki pozdrav!
OdgovoriIzbrišiNikad čula za ovu kombinaciju, zvuči zanimljivo ali gdje da nađem ove cvjetove kad živim okružena betonom...
OdgovoriIzbriši