25 travnja, 2010

Nedjeljnja šetnja PožegomAko niste imali priliku posjetiti moj rodni kraj, prošećite samnom i malim dijelom upoznajte Vallis Aureu.Broj komentara: 11:

 1. Hvala na nedeljnoj setnji Pozegom,fotografije su ti umjetnicke,a kako vidim Pozega ima slicnosti sa mojim rodnim gradom Vukovarom.Bravo

  OdgovoriIzbriši
 2. @Mila hvala ti.
  @Biljana Vukovar je po baroknim građevinama istina sličan Požegi, samo što je nažalost on dosta uništen. Nadamo se da će obnova biti što prije gotova.

  OdgovoriIzbriši
 3. pozdrav mojoj dragoj rodnoj požegi......i mom vukovaru u kojem sam provela dio života....

  OdgovoriIzbriši
 4. Prekrasna crno - bijela šetnja... Fotke su doista odlične, imaš oko. Požega se danas i sa tvojih fotki čini kao velegrad u odnosu na moju rodnu Novu Gradišku! Stoga, slavonska pusa! :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Nisam imala priliku posjetiti tvoj grad i hvala ti na tome što si mi bar malo priuštila ove ljepote.Fotkice superrr!! baš mi se dopada što su crno-bijele.
  Veliki pozdrav tebi i Požegi

  OdgovoriIzbriši
 6. prekrasna šetnj tvojim gradom! istinski sam uživala!

  OdgovoriIzbriši
 7. Mare, Izzy, Phoenix, Tanema, hvala vam na lijepim komentarima, ako budete u blizini navratite:)! Bilo bi baš zanimljivo da svaka bloggerica posta slike svoga grada na blog, pa ako nemamo priliku otići negdje, možemo ovako imaginarno, zar ne? Pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 8. odlična ideja draga.....dakle idemo,fotić u ruke i u šetnju gradom...
  za 14 dana stižem u požegu,jesi za jednu kavicu?......javi mi na mail,na blogu mi je....
  pusa...

  OdgovoriIzbriši
 9. Može Mare naravno, ako budem odsutna dogovorit ćemo se, javi se!

  OdgovoriIzbriši
 10. odlične slike...i jako dobar blog.hrvatski..nisam ni znala da ima toga.dobro je vidjeti da i mi možemo konkurirati americi i ostalima!!!

  slike bi trebale biti veće
  ;)

  OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails