15 srpnja, 2010

My beautiful lace

Ovo je komadić nečega što mi po starom dobrom načinu hekla moja baka. Iako ima podosta godina, vid ju i dalje dobro služi, a i ruke su joj još u snazi pa sam ju zaposlila da mi kao svoju ostavštinu i uspomenu na nju napravi pravi mali unikatni set. Vrlo detaljno i uredno napravi sve što ja zamislim, a sljedeća od želja mi je da mi prenese svoje znanje i vještinu heklanja. Vrlo lijep hobi koji bih voljela naučiti.

Broj komentara: 9:

  1. Prekrasan rad. Nadam se da ćeš naučiti ovu vještinu. Ja sam je naučila s dvanaest godina. Iako ne heklam često, to nikad ne zaboravim. Kao vožnja biciklom.

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantasticno! Iskoristi baku sto pre da te nauci. Fantasticno je za nervozu. Ovo ti kaze sveza pocetnica u heklanju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je čarobno, uzorci u heklanju su kao iz najljepših bajki, a svijetle i pastelne nijanse heklanim radovima daju onaj poseban štih...
    Obavezno sjedni s bakom i nauči heklati ako već nisi, ovakva bakina vještina mora živjeti prenošenjem s koljena na koljeno, a ne samo u uspomenama :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam kao mala uvijek promatrala svoju baku dok hekla.Nažalost je preminula pa me nitko nema naučit.
    Bilo bi divno da tebe tvoja nauči!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasan milje ti je baka napravila, nadam se, da ces nauciti heklati od bake, jer i to je jedna od stvari tj. rucni rad, koji ce s vremenom izumreti.Zalosno...:))

    OdgovoriIzbriši
  6. Milje izgleda fanatastično. Svaka vještina koju stekneš od ručnih radova, dobro dođe u životu. Možeš se kreativno izražavati, ali kao što su u komentarima napisale, zna dobro doći za smirenje od nervoze. To je super.

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala vam svima ponaosob na komentaru, savjetu i pohvali. Čovjek uvijek nađe preče stvari od onih koje bi želio napraviti, a poslije bude prekasno. Vrijeme je da se bacim u nove izazove;)! Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  8. Stvarno izgleda krasan ovaj heklani dio na slici. Tvojn je baka pravi stručnjak i baš bi bilo dobro, da i ti nešto od toga odneseš, a sigurno imaš nešto od toga več u genima, tako da češ ti to lako:)))

    OdgovoriIzbriši
  9. prekrasan je set! bake vole ugađati unukama, tako da sam sigurna da ćeš uskoro i naučiti heklati.moje obje bake su heklale... ponešto sam pohvatala od njih iako malo, ali dovoljno da sama mogu eksperimentirati i razviti vještinu...

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails