12 kolovoza, 2010

Little changes




Drage moje imala sam mali makeover svoga starog bicikla koji sam dobila davno, davno. Ništa mi se na njemu nije sviđalo, ali sam ga ipak zavoljela toliko da mi ga je sada žao samo tako napustiti. Bio je bordo crvene boje, meni osobno najmrže u cijelom spektru boja te sam ga prelakirala u bijelo. Potom sam malo dala mašti na volju i akrilnom bojom crtala po njemu ono što mi je prvo palo na pamet. Najsretnija bih bila da ga mogu ukrasiti dekoupage tehnikom, ali tada bi mi morao stajati kao ogledni primjerak u kući. Hm e sad, dali sam zadovoljna rezultatom dalo bi se raspravljati, ali ste tu zato vi da mi date pokoji savjet što još mogu napraviti da moj "damski dvokotač" zablista!

Broj komentara: 8:

  1. Izzy super ideja, dali postoje kakve vodootporne:)?

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow!! Savrsen ti je tvoj damski dvokotac, "das mi krug". Kako si se super poigrala, bravo draga, super je, ja mislim da ovaj bic ce mamiti mnoge poglede:))) Pusa

    OdgovoriIzbriši
  3. Šljokice su vodootporne ako ih ubaciš u zaštitni lak ili salvetno ljepilo ;)
    Meni je palo napamet i kakvo zvonce na koje priveži kakav lijepi cvijet i satenske mašne da vijore dok se voziš ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pitat ćemo Teu da prokopa zalihe u NBu! Sigurno će se naći nešto vodootporno! Jao, da li imaš i ono glasno retro zvonce? To mi je tako super! Ja bih si to na torbicu instalirala, opasna sam i kad hodam, a kamoli na biciklu! ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Haha cure, dobro ste me nasmijale!
    @Biljo posudit cu ti krug, ali ne daleko;)
    @Marija cijeli bi grad brujio kako mi baš nije najbolje u glavi nakon provozanog kruga sa satenskim vrpcama:)))
    Hmm, ali zvonce..e to bi bilo zanimljivo!
    @Izzy hvala ti na idejama, hehe daj ti sebi objesi zvonce oko vrata da ti bude pri ruci i tko ti zasmeta samo mu to daj do znanja:)!

    OdgovoriIzbriši
  6. momak je nabavio staru biciklu (iz 60ih), plan nam je (nakon što je dobro ispjeskarimo) sredit ju u decoupage tehnici:) Vidila sam jednu takvu u Zg-u i zaljubila se! Dobro ću je oblipit decoupage lipilom i posli lakirat....mislim da će takva moć i na kišu!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ma i ja bih najviše željela dodati malo dekoupagea, ali kažem bojim se zbog kiše. Ali mogu po tvom savjetu probati, pa ću vidjeti kako reagira;) Hvala ti!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails