30 rujna, 2010

Boredom is the biggest inspiration..



Sjećate se moga chandeliera? Misao koja mi se provlačila par mjeseci kroz glavu je da mi je malo preogroman, dosadnjikav i previše zahtjevan za uređenje sobe. Kako smo u kući imali ličioce, zaposlila sam ih te shvatila kako bi bilo rizično slagati još boje na već postojeći sloj zidnih boja. Kupila sam par najobičnijih šperploča i poigrala se njima. Na ovaj način mogu mijenjati temu i boje u sobi koje god želim, bez da moram imati velike radne akcije. Nadam se da vam se sviđa.

Broj komentara: 6:

  1. Jako dobro si to napravila. Prekrasno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Super je ispalo. Meni se vise svidja ovo novo nego onal luster. I upravo si mi dala ideju da i ja napravim nesto slicno, samo se nadam da cu imati vrmena da to obavim sto prije

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lijepo si napravila i moram se složit sa Drenkom. Ovo mi je puno puno lipše.

    OdgovoriIzbriši
  4. jako lijepo i zanimljivo!

    OdgovoriIzbriši
  5. prekrasno... super ideje i inspiracija :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lady ja nisam upoznata s chandelierom, ali mogu reć da mi se obje varijante sviđaju, ova u krem izdanju je nekako svježija i veselija. I znaš što? Podsjeća me na moju sobu, i ja imam pruge samo u rozo-bijeloj kombinaciji, isti položaj kreveta i prozor na istom mjestu, police su identične, lopta je kod mene žuta i umjesto slika imam nacrtanu djevojku (već mi je pomalo dojadila i bit će red da nacrtam nešto drugo :)) Tako da, ja bi se tu zaista osjećala kao doma! :)) Pusa!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails