25 rujna, 2010

Box with Treasure



Prije par mjeseci draga Mare mi je poslala lijepi paketić salveta, koje su mi baš uvijek dobrodošle. Nedavno sam jednoj dragoj osobi išla na rođendan te sam naravno, kao i obično, napravila mali ručni rad. Pokloni takve vrijednosti itekako mogu nadmašiti one skupe, barem je to moje osobno mišljenje. Iskoristila sam jednu od već spomenutih salveta i nastala je ova malena kutijica za skrivena blaga poznata samo njenoj vlasnici.

Broj komentara: 13:

  1. Prekrasna kutijica, sigurna sam da je i vlasnica oduševljena.. I slažem se da mali poklon urađen s ljubavlju dostojno može zamijeniti i puno skuplje varijante.. A ja se uvijek posebno razveselim takvim darovima napravljenim od srca (p.s. ma još mi je draže darivati...)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imaš pravo Edo, i meni je velika radost nekome pokloniti prije nego prodati nešto, jer me uvijek inspirira onaj izraz iznenađenja na licu onoga kome darujem.
    Hvala vam na komentaru drage moje, pusa!

    OdgovoriIzbriši
  3. tko čeka dočeka:))))......čekala sam tvoj rad,s "mojom" ili nekom drugom salvetom,nebitno:))))....ovo izgleda predivno,volim tu salvetu....
    meni su neprocjenjivi darovi koje je netko napravio samo za mene.....vjerujem da će ti tvoja draga osoba biti zadovoljna:)))...
    M....

    OdgovoriIzbriši
  4. U pravu si Lady, ručni radovi su uvijek, kako ja volim reć, pokloni "s dušom". Uh, već znam što bih ja stavila u njega... :) Baš je elegantan! Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako fensi, prava ljepotica:)))
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  6. evo jedna nagradica na mome blogu za tebe.nadam se da ćeš ju preuzeti.pozz!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlična kutija. Slažem se s tvojim razmišljanjem o poklonima ručne izrade. Ustvari, samo to i poklanjam.

    OdgovoriIzbriši
  8. Jako lijepa kutijica :) U potpunosti se slažem da je puno ljepše darovati poklone rađene s ljubavlju. Prije sam stalno tražila što kupit nekome za poklon, a sada nastojim napraviti nešto i uživam u tome.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails