26 studenoga, 2010

Art of Make up

♥Foto Via Nihrida
Mene se dojmio ovaj crni mat lak za nokte koji sam zamijetila na Nihridinoj blog stranici, pod nazivom Scorn. Naručiti se može na njihovoj službenoj stranici klikom na gornju sliku.
Illamasqua je proizvod tvrdoglave mješavine utjecaja. Njegovi korijeni sežu iz tamne i nedopuštene 1920 klupske scene te ima bogatu povijest u proizvodnji make-upa za film i kazalište. Crpi nadahnuće od članova "alternativne scene" za koju je samoizražavanje najvažnije. Alternativna kultura oduvijek se usuđuje biti dramatična. Čine ju emocionalne privrženosti. To je izraz njihove tamnije strane, oslobađanje za njihov alter ego. Illamasqua je za hrabrije osobe koja se skriva unutar svih nas. To je čin i stav. Simbol tolerancije. Proslava posebnosti. Uvjerenost u izjavu o osobnom vlasništvu.

Illamasqua donosi bogatu baštinu života pružajući make-up lekcije prije nego 'uljepšavanja'. Illamasqua's make-up umjetnici upoznaju se s pojedincima, pomažući im da istraže svoj alter ego i stvore izgled koji žele postići. To je samo-izražavanje u svojoj kreativnosti, omogućujući ženama i muškarcima koji se usude biti drugačiji. Niti jedan njihov proizvod nije testiran na životinjama.

Broj komentara: 7:

  1. Hvala na prijedlogu i na tako opširnom opisu, pozz

    OdgovoriIzbriši
  2. Sviđa mi se njihov logo...u modi i umjetnosti su dopušteni svi smjerovi ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hola amiga, paso a desearte que tengas un feliz fin de semana
    Besos desde España

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasan je ovaj lak! :)
    Nikako da isprobam nešta od Illamasqe!
    Ja sam nedavno kupila matt coat i sad matiram sve šta mi dođe na nokat! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivan je! I baš bi mi dobro došao, al o tome više sutra... :)) Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  6. @Lily hehheee sada sam skužila tvoj komentar!
    Hvala vam curke!
    PUSA

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails