07 studenoga, 2010

AWARD

Ovu nagradu sam jutros sa veseljem preuzela od drage nam Leptirice sa Montessori bloga. Zahvaljujem ti se od srca još jednom, jer mi je uvijek velika radost primiti ju od dragih blog prijateljica.



Potrebno je odgovoriti na ova pitanja i proslijediti nagradu:

1. Zašto si stvorila blog?
2. Koju vrstu blogova čitaš?
3. Imaš li omiljenu marku dekorativne kozmetike?
4. A odjeće?
5. Koji proizvod dekorativne kozmetike ti je najbitniji?
6. Koju boju najviše voliš?
7. Tvoj parfem?
8. Koji film najviše voliš?
9. Koje države želiš posjetiti, zašto?

1. Trenutno sam u fazi učenja i traženja posla, ali mi je najveća ljubav i radost moj hobby. Već sam davno imala jedan blog, ali je to bila interna šala moga dečka i mene, jer tada još nisam poznavala sve tehnike i rad na bloggeru. Da bih malo upotpunila svoje slobodno vrijeme stvorila sam svoju škrinju kojom sam htjela upotpuniti svoju kreativnost, ideje, povećati potragu za njima i njihovo otkrivanje drugima. Na kraju nisam niti svjesna bila kolika je uopće radost svega ovoga, a ponajviše užitak i povezanost sa svim tim ljudima koji vole stvari kao i ja.

2. S obzirom da sam pokrenuvši ovaj blog bila orijentirana isključivo na craft i DIY ideje, moja prva stanica bili su upravo takvi blogovi. Ali s vremenom sam otkrila da postoje različite sfere blogova, te sam kao pravo žensko malo odlutala i prema modnim te food blogovima, gdje uvijek ponešto novoga i zanimljivoga naučim, a uz to sam upoznala još puno kreativnih i zanimljivih ljudi.

3 Minimalist sam po prirodi, modne uzlete imam samo unutar svoja 4 zida. Svakodnevno nanosim samo maskaru, rumenilo i labello, stoga nemam određenu marku najdražu u dekorativnoj kozmetici.

4. Volim eleganciju povezanu sa boho stilom, sve ovisi o prigodi i raspoloženju. Replay, H&M, ASOS, Miss Selfridge i Sixty samo su neki od brendova koje nosim. Ali nisam pobornik markirane odjeće. Veće mi je veselje pronaći nešto bezimeno, ali da sam se istog trena zaljubila u taj komad.

5. Mislim da se prava ženska ljepota najviše vidi ujutro kada se probudi. Šminka je za mene sredstvo kojim pokušavamo prikriti ili istaknuti vrline i mane. Ali s vremenom ako se svaki dan šminkamo, ljudi (a tako i mi sami) postanu imuni na nas i našu svakodnevnu "ljepotu", stoga u trenucima kada trebate zablistati vi postanete prosječni. Najvažnije mi je da svaki dan maskarom istaknem trepavice i rumenilom dodam malo boje na svoje obraze, ostalo čuvam za posebne trenutke.

6. Vodenjak sam po horoskopu te sam užasno neodlučna i promjenjivoga mišljenja. Ipak, uz sve boje koje u danom trenutku volim, uvijek ostaje par onih koji su moj favorit. Ljubičasta i petrolej moje su boje.

7. Za mene su najbolji oni parfemi od 30ml i manji, koje baš kada mi dosade potrošim. Nisam još pronašla parfem za koji mogu reći da bih ga koristila do kraja života. Chloe, Forever and Ever od Dior i svakodnevno s.Oliver Sport 1 Female samo su neki od mojih za sada najdražih.

8. Kada me film koji pogledam zaljepi za krevet još dobrih pola sata nakon što završi, tada znam da je odličan. Priča o nama, Život je lijep, Snažne žene su filmovi koji su me potaknuli na razmišljanje o životu. Ali ipak su mi najdraži psiho trileri od kojih mi se spuštaju trnci po kralježnici..Uljezi sa Nicole Kidman, Slagalica strave, Se7en sa Morganom Freemanom i još veeeliki popis ostalih.

9. Moj dragi i ja imamo dogovor da ćemo prvom prilikom kada to financije dopuste ići na put po Europi u vlastitom aranžmanu. Voljela bih posjetiti što je više moguće zemalja, pogledati sve te divote koje nisam niti svjesna da postoje izvan doma. Toskana, Pariz..samo su neke od prekrasnih destinacija koje bih voljela vidjeti, a nadam se da ću u tome naumu i uspjeti.

Nagrada ide ovim blogovima:
(PRONAĐITE SE)

So chic! Sandra Z.
Izzy creations
cut, nela, cut
Tina
Zondra Art
nakit.tic
Sretno Vrijeme
lindolina
Spalatinart
Angels... dust... and feathers...
Mjesto za kavu...
Pink Sandra
Cvjetna vila
mare
Biljana Shabby
Val kovčežić blaga
Tanema

Divine World
Maggie of Style

Me, Myself and Fashion
FashionFabrice
Cipelica - Štiklica
Mirror Diaries
Enchanted Gardens
Mirror Inside
style:spy
Chez Bubushka
Style Wonderland
Molly`s Stylebook
Ana na S
Electro Geisha
The Secret Dreamworld

Recepti iz moje bilježnice
Aubergine, Sweet and Green
Ja u kuhinji...
Ebba's cuisine In search for inspiration...

ZNAM DA VAS JE POVIŠE, ALI NE MOGU ODABRATI NAJBOLJE KADA STE MI SVE NA PRVOM MJESTU!

Broj komentara: 13:

  1. Draga, svratih do tvog bloga da bacim pogled na poslednji post i zahvalim na lepom komentaru, kad imam sta da vidim!!!Tako si me prijatno iznenadila i prosto sam odusevljena sto sam se nasla medju tvojim omiljeni blogovima i dobila ovu slatku nagradicu,pogotovo sto je moj blog mala beba stara tek mesec dana:)tako da mi ovo zaista znaci!
    Divna si!:*

    OdgovoriIzbriši
  2. Ana, hvala najlepse.:* Zaista sam se prijatno iznenadila!!! :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš mi je drago što sam vas iznenadila, zaslužile ste!
    PS:Cipelice, ime mi nije Ana:)
    PUSA

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaoooo crvenim.
    Ne znam kako sam to uopste zakljucila. He,he...strasno! :D
    Moje izvinjenje i jos jednom hvala. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Na tvoj "prefiks" još dodaj bela
    i skoro si pogodila:)
    PUSA

    OdgovoriIzbriši
  6. Aaaaa, baš si me ugodno iznenadila. Hvala ti lijepa na nagradi:)) S veseljem ju preuzimam. Ali, vidim da će tu biti malo više rada, pa ću si uzeti i malo vremena da odgovorima na sva pitanja, te odradim sve kako spada :))
    Pusa :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Cestitam draga!!!
    Hvala na nagradi, pusa:))

    OdgovoriIzbriši
  8. Evo mene opet! Sad sam uzela malo vremena da pročitam što si napisala. Pa i ti si ljubitelj horor/trilera!!!!! Jeeeeeee. Pa to mi je baš drago, mada sam malo iznenađena. Mislim, onak, djeluješ mi romantično, a Slagalica strave je sve samo ne to ... he-he. Bez brige, i ja sam horor/triler ljubitelj ... eto samo sam htjela komentirati jer me iznenadilo (i obradovalo). Pusa

    OdgovoriIzbriši
  9. Aaaaaaaaaaa...baš si me iznenadila! Hvala ti puno! Malo sam u gužvi pa samo virnem na vaše lijepe blogove, ali primit ću se nagradice i bloga prvom prilikom! Pusa velika! :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala draga, kiss!
    Čestitam.

    OdgovoriIzbriši
  11. e...znaš kako si me obradovala!!! puno ti hvala <3333

    OdgovoriIzbriši
  12. Drage moje drago mi je što sam vas obradovala! Sve ste to zaslužile zbog svoga svakodnevnog truda.
    @Sandra hehe jesam te iznenadila?
    Ma znaš kako gledam horor/trilere..iako ih obožavam ipak kroz poluzatvorene oči iliti prste;))!

    OdgovoriIzbriši
  13. prekrasan post,hvala na nagradi!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails