14 studenoga, 2010

Happy

♥Foto Via ~Mimi-93
Želim vam sretnu nedjelju u krugu dragih ljudi, sunce nam je obasjalo krovove, nemamo osjećaj dolaska zime, premda su jutra i noći iznimno hladne. Uberite još ove preostale zrake sunca, stavite osmjeh na lice i uživajte u vikendu.

Broj komentara: 6:

  1. Draga, opet novi izgled (prelijep je), pravi si istrazivac:)
    Ja uzivam u vikendu, ali u Rijeci, ni traga suncu.
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  2. Kakva raskoš sa tako malo detalja! Super, draga! A i novi izgled mi se jako sviđa! Baš je nekako romantično... Pusa!

    E, da! Mislim da sam u skorije vrijeme u tvom gradu, a onda ću ti se svakako i javiti da se vidimo konačno! Baš se veselim!!! PUSAAAA :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala na lijepim željama za vikend, upravo tako i ja zamišljam idealne nedjeljne trenutke za sebe: knjiga i napitak iz posebne šalice....Što se izgleda bloga tiče, imamo tako puuuuno sličnosti, i mene svako toliko uhvati šiza i onda mijenjam i mijenjam....i u tom traženju nakon dva-tri mjeseca vratim se na staro, pa ona ponovo.....čini mi se da tako i ti. No, svaki ti je lijep, zato samo mijenjaj, baš je fora vidjeti te tako često u novom izdanju :). Puse!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hehe izludit ću i sebe i vas sa mojim eksperimentiranjem..problem je u tome što sam u potrazi za nečim jednostavnim, ali posebnim. Valjda ću jedan dan stati i reći to je to;)!
    @Lily baš se veselim, ali javi ranije da se organiziram, ako slučajno ne budem slobodna da možemo nekakav dogovor napraviti:)..PUSA

    OdgovoriIzbriši
  5. Dogovoreno, javim ti ja na vrijeme, bez brige! :))

    OdgovoriIzbriši
  6. La imagen es bellisima
    Besos y hermosa semana

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails