09 studenoga, 2010

OFFER FOR YOU LADIES

Drage moje,
ovaj parfem sam dobila na dar, ali znate da je najnesigurniji dar upravo nekome pokloniti isti. Nikako se nisam našla u njemu, meni osobno je pretežak. Možda neka od vas ima potpuno drugačiji ukus od mene, pa bi joj ovaj parfem kao bajkovita mirisna magla okružila lik i stopila se s njim.
Ako je neka od vas zainteresirana, neka mi se javi na mail (mintay@email.com).
MOŽE I ZAMJENA PO DOGOVORU!
Ovaj dodatak će biti neko vrijeme na sidebaru, ukoliko pronađete sretnicu.
My dear, I received this perfume as a gift, but you know that the most insecure gift to give to someone just the same. No way I found it, to me personally. Maybe some of you have a completely different taste than me, so this perfume as her fabulous smelling mist surrounded the character and merge with him. If any of you interested, let me answer the mail (mintay@email.com). This amendment will be some time in the sidebar, if you find the lucky ones.
REPLACEMENT ON DEMAND!
Moćni ženstveni miris kuće Gucci, Gucci by Gucci dobio je svoje light izdanje. Kao i prethodni, i ovo izdanje u koncentraciji uključuje note guave, kruške i kamilice u visokim notama, sa cvjetnim akordima đurđevka i nerolija u srcu. Donje note donose pačuli i mošus.
GORNJI TONOVI

SREDNJI TONOVI

DONJI TONOVI



Zaista mi je žao da stoji na polici, jer mu vrijednost nije mala.

1 komentar:

Related Posts with Thumbnails