19 prosinca, 2010

Holly greetings..

Pogled na ove božićne kartice u meni bude nostalgiju za djetinjstvom. Sjećam se kako su nekada poštanski sandučići bili puni čestitki dragih nam ljudi, sva od reda puna boja, nade i lijepih riječi. To se danas izgubilo. Pošaljemo poruku proslijeđenu od nekoga drugog što smo dobili putem mobitela, recitacija ili tristih .. Zar je osjećaj radosti i uzajamnog blagostanja izgubio na važnosti i iskrenosti? Pogledajte malo ove slike, neka vas nagnaju na to da se sutradan prošetate u obližnju poštu i pošaljete dragoj osobi papirnato iznenađenje. Veću će radost u njoj izmamiti ta čestitka, nego bilo koja poruka putem maila ili mobitela, pokušajte..

Broj komentara: 5:

  1. Meni su ove slikice prekrasne,više ja volim dobiti čestitku od ruke poštara nego sms ili mail...i mene vraćaju u neka sretnija vremena u djetinjstvo i prekrasne uspomene...Zato ih još uvijek šaljem dragim i bliskim osobama.
    Prekrasan post.
    Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  2. Potpno se slažem s tobom, i sve je otišlo tako "k vragu" da više navodno nemamo vremena napisati čestitku, zalijepiti marku i skrenuti dva metra mimo ucrtanog puta te ubaciti čestitke u poštanski sandučić. Poštara sam još i ja kao mala čekala s veseljem i iščekivanjem, a danas, samo da ga ne vidim, jer nosi isključivo račune. Tvoj je post stigao u pravo vrijeme, bacam se na posao! Kissssss (ps. izbacila sam slova koja su te smetala, ali ne znači da ih neću vratiti, hi hi hi... zato moj blog sada malo svira, hi hi hi)

    OdgovoriIzbriši
  3. Querida Ladya, tienes mucha razon, todo esto se va perdiendo, ya nos resulta mas facil enviar un correo electronico delicitando las fiestas o bien una llamada telefonica, pero querida amiga, lo importante es el mensaje, el reconocer el cariño de alguien que se acuerda de nosotros.
    Besos grandes

    OdgovoriIzbriši
  4. Slažem se! Volim vidjet čestitku u sandučiću pa ih onda i drugima šaljem! Nikakvi SMS-ovi tu radost ne mogu nadoknaditi! Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  5. U potpunosti se slazem s tobom. Ja sam, do prosle godine slala cestitke, a zauzvrat dobivala sms poruke i pozive ( par cestitki)i to bi me uvijek rastuzilo.
    Ove godine (ljuta sam) poslala sam samo par....
    Pusa

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails