14 prosinca, 2010

Little presents for dear guests

Foto Via jennewinters
Kada vam dođu gosti za blagdane, pripremite ima malene božićne paketiće u kojima se za svakog skriva po jedan kolač. Super jednostavna ideja koja će razveseliti mnoge (ja bih ipak u vrećice stavljala suhe kolačiće jer je manja mogućnost gnjecanja, topljenja i neestetske katastrofe).

Broj komentara: 7:

  1. Slažem se! Medenjaci su bolja opcija! Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  2. Njamii slatko,čokolada,medenjaci uvijek!:)
    Pusa i hvala na komentaru.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja za Božić najviše volim poklanjati ono što sam sama napravila, nekako mi se čini da na taj način dajem najviše od sebe i pokazujem koliko mi je do nekoga stalo....jer, najjednostavnije je otići i kupiti....a mnogo zahtjevnije razmisliti što kome uraditi za poklon. I da ne duljim više, prošlog sam Božića muškim osobama do kojih mi je naročito stalo poklanjala vlastoručno izrađene čokoladne kuglice (sa narančom, lješnjacima, gorkim kakaom, bademima.....) omotane u papiriće i složene u kutijice, omotane vrpcom..... Ova tvoja ideja je vrlo slična! Naravno, sviđa mi se, kao i sve ostalo što osvane na tvojim stranicama :). Kisssss

    OdgovoriIzbriši
  4. Sjajno si ovo uradila, ja sam radila nešto slično, ali ne ovako lepo, izuzetna ideja!

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlična ideja, prošlu godinu su moju obitelj takvi paketići dočekali pod borom :) i svi su bili oduševljeni :)) mislim da će i ove godine biti tako :)))

    OdgovoriIzbriši
  6. I kod mene će ove godine biti prilično tako i mogu ti reći da mi je zapravo tako draže! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails