14 prosinca, 2010

Pssst..

Moram vam otkriti jednu malu tajnu, koju ne smijete nikome reći. Svatko ima neke svoje navike koje pripadaju rangu djeteta, tako je i ova moja zabava slična tome. Igrica koja me je zaokupila dosta davno i koja vam jednostavno ne daje da odustanete zove se Miss Bimbo, a ako za nju niste čuli, ovo je post za vas. To je virtualna igrica u kojoj imate svoju Bimbicu, s kojom ispunjavajući određene zadatke prelazite na više nivoe. Bit je u tome što igru ne možete sami kontrolirati, već je mnogo drugih utjecaja koji vam dopuštaju ili ne da napredujete. Igrica nije za mlađu djecu, tako da je više onih koji su punoljetni uključenih u igru. Probajte, možda vam se svidi:)!

4 komentara:

  1. Aaaa igraš bimbu! :))
    Ja sam navučena na Lady popular! :)
    Iako sam par puta krenula napraviti svoju Bimbu, mislim da mi je jedna ovakva igrica dosta. Ili? :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ha, ha, ha, pa to je preslatko! Ti si, u stvari, jedna velika djevojčica, i teško ti je bez igre s lutkicama....a za velike djevojčice na sreću postoje i virtualne lutkice.....baš zgodno da si nam otkirla ovu svoju malu tajnu. Puse

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao, imala sam ja puno takvih "okupatora"... ne znam jesam li dovoljno jaka da ne probam i ovo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ajde dobro, priznati ću javno. Ja isto volim te virtualne igrice i u par navrata sam počinjala neke, ali poludim upravo zbog tih vanjskih utjecaja i odustanem. :)) Ali definitivno kužim potrebu za igranjem. Prazni i odmara um. :))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails