22 veljače, 2011

Ovim putem vam se svima želim opravdati zbog toga što sam malo zapustila naša blog prijateljstva, obaveze koje stvara fakultet nisu odgodive tako da imam veliko opravdanje ne obilaska vaših mi dragih blogova. Trudim se da vikende odvojim za vas, ali naravno, mnogo u tjednu propustim pa je i to dosta naporno..hehe s obzirom koliko vas ima! Iako ne ostavljam komentare, znajte da vas i dalje pokušavam pratiti! S dolaskom novog mjeseca to će se valjda promijeniti.

Broj komentara: 11:

  1. Nema potrebe za isprikama, svima nam se desi povremeno da nas jednostavno pritisnu razno razne obaveze i ne stigne se sve ono što bismo željeli, samo polako nikud se ne žuri, ova blogosfera i prijatelji ovdje bit će tu i kad ti se obaveze prorijede
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  2. U potpunosti te razumem draga i nema razloga da se izvinjavaš !Sve je to normalno i sve je to život! Znam ja da si ti uz sve nas i svi ćemo te strpljivo čekati ! VELIKI POZDRAV DRAGA MOJA!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Gle, apsolutno nema razloga da se ispričavaš. Obaveze su obaveze i bitne su u tvojem životu. Svi mi pišemo, čitamo i komentiramo kako možemo i kako nam slobodno vrijeme dozvoljava. Meni je osobno mnogo draži komentar koji ima sadržaja, koji mi pokazuje da je čitatelj zaista pročitao i pogledao što sam imala za reči, pokazati, nego komentar u letu, tek toliko da se pokaže da je neko bio tu ili, još gore, samo da se uzvrati komentar. A za sadržajni komentar potrebno je malo vremena ...
    Bez brige, mi smo tu, čitamo se, pišemo si i dalje :))
    Lijep pozdrav i ne se sekirati :))

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja se slažem sa Sandrom:)))
    Naravno da sam se zabrinula za tebe, zar to nije lijepo i prijateljski?:)
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  5. ma draga moja nemaš se za što ispričavati, i ja sam u sličnoj situaciji! :)) Drž´ se, pusa! ♥

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa to je potpuno razumljivo...pozdrav tebi!

    OdgovoriIzbriši
  7. Potpuno si ispravno posložila prioritete...a to što si nam uputila ispriku potvrđuje mi da si baš onakva kako sam i stekla dojam preko tvoga bloga o tebi - jedna krasna djevojka. Uživaj u studentskom životu svim svojim bićem, to je prekrasno razdoblje života. Velike puse!

    OdgovoriIzbriši
  8. Mi smo tu i čitamo pažljivo sve što napišeš. Ne primjećuje se da ponekad žuriš ili na brzaka postaviš link. Uči lijpo i polaži ispite-držim palčeve da raspored bude dobar za tebe.

    OdgovoriIzbriši
  9. O, pa mislim da se to svima događa, a nepotrebno je da se opterećujemo s time, ionako bi nam ovo trebao biti gušt a ne obveza. Samo ti vrijedno uči, a kada pronađeš vremena za podjeliti nešto s nama - mi ti se veselimo :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Draga pa svatko od nas nekad ima manje, nekad više vremena za obilazak! :)Bez brige!
    Samo ti nama lijepo uči i riješi sve što trebaš! :))) Držim fige za uspješne rokove! :))

    OdgovoriIzbriši
  11. Znam kako je, kad imas takve obaveze...srecom sam ja svoj zavrisila i sad mogu po malo i pisati svoj blog

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails