02 veljače, 2011

Spiral passion

Foto Via HeyGeorgeus

Tamna napast neobične teksture, kremastih nijansi koje se na našim nepcima tope i razlivaju poput slapova užitka. Tko ne voli čokoladu, ne voli život. Pripremite dragom poseban kolač ili svoje goste iznenadite originalno ukrašenim slasticama. Vrlo jednostavno i efektno!



Broj komentara: 12:

  1. SJAJNO !!! SAVRŠENA IDEJA DRAGA !!! HVALAAAAAAA!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Fenomenalna ideja!! Prvo sam pomislila da su metalni ukrasi haha, onda me podsjetilo na vitice koje radim na glini... na kraju nešto slatko i slasno!!

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam pomislila da je u pitanju neki nakit od tamne žice. Super je ideja, čini se jednostavno za izraditi a sigurno i najobičniju slasticu čini dizajnerskim remek djelom. Mislimm da ću isprobati! Puse

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo je odlična stvar :) isprobala sam, slagala sam razne oblike, srčeka trokutiće itd. :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Evo primjera :)

    http://justcakegirl.blogspot.com/2010/12/ljesnjak-rapsodija-hazelnuts-rhapsody.html

    OdgovoriIzbriši
  6. :)samo treba paziti da na kraju ne popuca..
    @Just Cake Girl, već sam zamijetila tvoju rapsodiju, hehe odlično izgleda, ove čokoladne instalacije baš lijepo podignu tortu, a vjerujem i da je fantastičnog okusa!

    OdgovoriIzbriši
  7. mislim da bih preskocila sve ovo, jer bih otopljenu cokoladu smazala na brzaka! :) obozavam je u takvom stanju!super izgleda, odlicno za ukrasavanja!

    OdgovoriIzbriši
  8. Super, baš sam nekidan razmišljala kakve ukrase napraviti za tortu i onda sam se sjetila toga s čokoladom, ali nisam znala kako to napraviti a da ne popuca čokolada kad ju skidaš s toga papira?
    hvala ti na ideji, i fantastična su mi srca ispod, probat ću to dragom za valentinovo napraviti!
    Andrea

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails