22 ožujka, 2011

Japan in ♥

Spot snimljen tjedan dana prije razornoga potresa i tsunamija. U svoj toj ljepoti noćne šarolikosti, užurbanosti na ulicama, graje i bezbrižnosti..kako slutiti da nešto kreće po zlu. Zašto mi ljudi nemamo u sebi alarm koji nas upozorava na opasnost, pripremajući nas na preživljavanje i borbu. Koliko puta smo samo pomislili da bar možemo predvidjeti neke trenutke..ovo je jedan od tih.

Broj komentara: 5:

  1. Izvinjavam se na pesimizmu koji cu uputiti, ali kao ekolog u dusi, tako ce biti sa svima nama...Verujem da ce takve katastrofe biti sve cesce i da cemo kasno shvatiti sta smo sve imali i mogli. <3 japan!

    OdgovoriIzbriši
  2. Cula sam pesmu pre nekih pola sata na MTV-u.

    OdgovoriIzbriši
  3. Negdje sam pročitala kako životinje mogu "nanjušiti" potrese i da na njih mogu upozoravati tzv. šiljasti oblaci, koji taj oblik dobiju zbog količine sumpora koja se uoči potresa isparava iz zemlje, a mi ju nismo u stanju osjetiti... A sad koliko je istine u tome, nakon ovako razornih potresa, uvijek je veliko pitanje... Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo je zaista prestrašna katastrofa,posljedice će se osjetiti dugo,dugo i biti će možda i teže od ovoga sada stanja...bilo bi divno da se ovakve stvari mogu spriječiti...

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails