22 travnja, 2011

Easter is near of us..


Dali pripremate polagano sve za uskršnje slavlje? Kako ćete ove godine ukrasiti pisanice i dali ćete rabiti tradicionalne tehnike ili ćete biti kreativne i imati originalno ukrašen stol? Moje su u realizaciji, pa ću vam ih predstaviti sutra, jer uz to što želim da mi stol bude lijepo postavljen, u našim se trgovačkim centrima svakoga Uskrsa odvijaju nagradne igre za najljepšu pisanicu u kojima već par godina dobivam neku nagradicu. S takvim poticajem pokušati ću i ove godine, možda budem imala sreće!

Broj komentara: 6:

  1. Za ovaj Uskrs nisam u svom domu,putujem i uživam sa obitelji, ali ću Uskrs naravno slaviti kao i uvijek do sad na tradicionalni način.
    Sve najbolje tebi i tvojima draga Lady.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretan ti Uskrs, draga LadyA. I držim fige za nagradu :))
    Lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja ove godine neću ukrašavati pisanice, ali uživam u tuđim kreacijama pa se veselim i tvojima i držim fige da dobiješ i kakvu nagradu za njih. Sretan Uskrs :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretan Uskrs, držim fige za uspjeh u natjecanju jer držiš kontinuitet. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Svake godine trudim se da dekoracija stola i doma bude što jednostavnija i originalnija,tako će biti i sada...želim ti sretan Uskrs,i naravno da osvojiš nagradicu za naj pisanicu...pusa ti leti!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails