16 listopada, 2011

Smart girls get more

(72, 76, 32, 73, 83)
Novi lakovi za nokte koji su mene osvojili na prvi pogled. Bočice od 5,5ml, savršena količina da se potroši prije nego lak postane gumast i jako gust. Boje su pršteće, voćne, moderne i zaista svatko može pronaći nijansu za sebe. Paleta je inspirirajuća. S obzirom da ja uvijek stavljam 3 sloja, meni je tekstura zadovoljavajuća, iako sam pročitala na drugim blogovima kako niste zadovoljne premazom i prozirnošću istog (valjda zato jer je jedan sloj zaista nedovoljan za dobiti savršenu pigmentaciju). Cijena je prihvatljiva, a možete ih pronaću u bolje opremljenim ljekarnama i dm-u.
Obojite svoj dan, neka vaši dlanovi budu posuti bojama poput slikarske palete.

Broj komentara: 6:

  1. Pozdrav draga Smarty girl, hvala na osvježenju dana još pridodajem i sunce nad Perojem uz malu kalju bure. Loredana

    OdgovoriIzbriši
  2. i ti imas njihove lakove? ja sam si uzela jedan onako plavi. druge boje koje su imali su ble uglavnom smeđe a kod tebe je cijela jedna predivna paleta

    OdgovoriIzbriši
  3. Da, da, kupila sam si ja već nekoliko nijansi, crvenu, koraljnu, plavu, žutu.. Odlični su lakovi i pristupačna je cijena, a dovoljna su mi dva premaza za željenu boju. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super su i ja ih ponekad koristim, premda sam obožavateljica firme OPI:)

    Kiss i lijep pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sviđaju mi se, pogledaću ima li kod nas, mada ja retko lakiram nokte, trošiće ćerke, i tako mi uvek mažnjavaju kozmetiku:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kod nas toga nema, ali ima turskih lakova koji su isto tako šareni i dobri! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails