03 studenoga, 2010

Light is on my side

♥Foto Via NoelMignon
Bliži nam se kradomice božični duh godine, ali se svima tužim kako mi je što sam starija sve brža godina koja prolazi. Dali i vi imate takav osjećaj? Zaista smo osobe koje nauče cijeniti svaki trenutak, jer dok smo djeca to naše išćekivanje toliko se oduži da imaš osjećaj kao da godina traje jako dugo. Ovo je ideja koja je vrlo efektna, iskoristiti ju možete i izvan "sezone", jer na veliku brzinu stvara romantičan ugođaj kada vam je potreban as iz rukava.

Broj komentara: 6:

  1. Ajde da i ja budem jednom prva kad sam se već potrudila uranit ovako! :)) Zondra me već neki dan zarazila s Božićnim ugođajem (kojeg kod mene uopće nije teško raspiriti), a ti si samo nastavila sada! :))I meni nekako brzo vrijeme prolazi, zato se ne obazirem na godine i uvjeravam se kako mi je još 19. hehehehe Pusa

    OdgovoriIzbriši
  2. hehe ja se još uvijek osjećam
    kao da mi je 15!
    Ali godine donose svoje čari i radosti,
    ne treba ih se strašiti.
    Ja sam isto mali božični vilenjak
    i jedva čekam sezonu ukrašavanja:)
    PUSA

    OdgovoriIzbriši
  3. Treba živjeti za svaki novi dan, a vrijeme ionako prolazi,sve brže i brže.
    Krasna ideja za uređenje, slažem se!

    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  4. Evo i mene! Upravo sam klincima objasnila da su od danas vilenjaci Sv Nikole dobili popis djece na koju maročito paze do Božića.... Dakle, počelo je, mislim da će nsm blogovi biti jaaako inspirativni, kreativni, čarobni....kao i ove tvoje lampice! Bokić cmokić ( ps. šalji adresu za nagradu :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala Zondrice moja:)
    @SRETNO VRIJEME šalji ti meni
    email adresu jer ju neznam:)!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails